Zitwigkussen voor optimale zithouding – online bestellen

Wigkussen voorkomt slechte zithouding

Langdurig zitten in een slechte houding is één van de grote risicofactoren voor het ontstaan en verergeren van lage rug-, nek- en schouderklachten. Nek en schouder kunnen pas in een goede positie worden geplaatst als de lage rug hol is. Om de lage rug hol te laten zijn, dient het bekken ook tijdens zitten licht voorover gekanteld blijft; zittend op de voorzijde van de zitbeenknobbels.

Bekken kantelen met uw zitwigkussen

Een eenvoudige methode om deze zithouding in te nemen en te handhaven is het kantelen van het zitoppervlak. In de bureaustoelenbranche bestaat deze mogelijkheid reeds langer. Een eenvoudige en goedkope oplossing is het zitten op een zitwig of zitwigkussen.

zitwigkussen in stoel

 

Recommended Posts

Leave a Comment