Zitwigkussen – Wat is een zitwig of zitwigkussen?

Een zitwigkussen, ook wel zitwig genoemd, is een wigvormig kussen dat het bekken lichtjes naar voor kantelt tijdens het zitten. Hierdoor is je zithouding automatisch correct.

Voordelen van een zitwigkussen

Een zitwigkussen kan je gemakkelijk overal mee naartoe nemen en past op elke stoel. Dat maakt het eenvoudig in gebruik. Maar een zitwigkussen is niet alleen makkelijk, het is ook goedkoop. Alternatieven zijn ergonomische meubels, waar de gewenste zithouding in het meubel zelf wordt mogelijk gemaakt. Op zich een prachtige oplossing, maar dergelijke meubels zijn vaak duur en dwingen u om uw huidige stoel te vervangen. Met een zitwigkussen hoeft dit niet en een zitwig kosten slechts een fractie van een dergelijk meubel.

Zitwigkussen is mobiel

Het zitwigkussen gebruikt u ook eenvoudig tijdens het reizen. Op de stoel van uw auto, in de trein of vliegtuig. Het is eenvoudig mee te nemen en verre van zwaar, dus tillen hoeft u niet. Eenmaal thuis, past het zitwigkussen ook goed op uw bank, zodat een avondje televisie kijken ook voor uw rug een ontspanning is.

Zitwigkussen McKenzie - voordelig bestellen

 

Recommended Posts

Leave a Comment