Ergonomische kussen nodig? Ergonomische kussens bestellen

Wat is een ergonomisch kussen?

De ergonomische kussens zorgen ervoor dat u in de juiste houding zit of ligt. Bij het zitten zorgt een ergonomisch zitkussen voor een actieve en ergonomische zitpositie. Actief zitten versterkt de spieren van de rug zonder het doen van oefeningen.

Hoe werkt een Ergonomisch Kussen?

Door het gebruik van een ergonomisch zitkussen kunt u uw houding corrigeren, de druk gelijk over het lichaam verdelen, waardoor de pijn verdwijnt. Met behulp van ons ergonomische kussen wordt uw lichaam beter ondersteund en kunt u uw houding corrigeren waardoor klachten verminderen.

Ergonomisch zitkussen

Dankzij dit anatomische zitkussen wordt de houding van uw bekken en rug gecorrigeerd zodat u een goede zithouding aanneemt. Een goede zithouding voorkomt spanning in uw nek, schouders en rug. Het kussen is universeel toepasbaar op elke stoel. Dit betekent dat u het ergonomisch wigkussen ook op uw autostoel kunt leggen.
Slecht zitcomfort komt helaas nog al te vaak voor. Bij een lange ‘zit’ zorgt dit kussen ervoor dat het bekken in de juiste positie en de ruggengraat in een natuurlijke houding blijven waardoor pijn in de onderrug en de benen aanzienlijk verminderd. Dit anatomisch gevormde wigkusen zitkussen biedt extra comfort en veiligheid en voorkomt het eventueel wegglijden in de stoel.
Voordelen: 
  • voor een ergonomische en anatomische zithouding
  • dit zitkussen corrigeert de houding van bekken en rug
  • dit wigkusen zitkussen vermindert druk en spanning op de gehele rug
  • dit zitkussen stabiliseert tevens ingezakte stoelen
  • verhoogt het zitgedeelte van uw (auto)stoel
  • zitkussen met een afneembare wasbare hoes
  • gemaakt van de beste kwaliteit dik & vormvast schuimrubber
  • zitkusen wigkussen inclusief wasbaar overtrek van 100% katoen met ritssluiting
  • naast gebruik thuis ook geschikt voor gebruik in de auto of op werkplek

Ergonomische kussens

Recent Posts

Leave a Comment